Assessorament en interiorisme i decoració

A vegades els espais no ens acaben d’agradar i fins i tot ens fan sentir incòmodes i a disgust. En la majoria dels casos realitzant algunes correccions i introduint algun element nou poden adquirir un aspecte i aire diferent, tot això sense necessitat d’efectuar obres i, per tant, amb poca inversió de diners i temps.
L’objectiu principal d’aquest assessorament és adequar l’espai per tal d’aportar un major benestar i fins i tot millora en la salut. Aquest pot consistir en modificar la distribució del mobiliari existent, buscar noves tonalitats per les parets, fins a l’elecció de nous elements decoratius com cortines, catifes, plaids, coixins o vànoves, així com també l’elecció de noves peces de mobiliari i/o il·luminació.


Com es fa:

Cada assessorament es realitza amb dedicació, professionalitat, cura en els detalls i sobretot amb il·lusió per aconseguir el millor resultat.

En la redistribució tinc en compte diferents criteris: des de principis bàsics de l’ordre espaial fins a conceptes de l’art ancestral del feng shui incorporant-hi també, en cas de ser necessari, la geobiologia. La finalitat és obtenir el major benestar i confort a través de l’espai. A part d’això cada element nou que en formarà part s’escull amb criteris estètics, funcionals i sostenibles.

Es comença amb una visita per veure l’espai i observar quins són els aspectes a millorar i conèixer els desitjos i objectius del client. A continuació es realitza un dossier basat en el feedback i amb cadascun dels aspectes a millorar, on es presenten les diferents propostes amb la informació necessària perquè el client pugui dur a terme la renovació.

També hi ha la possibilitat que el client no s’hagi d’ocupar de res i en aquest cas, no ha de buscar, ni comprar, ni gestionar i en un tancar i obrir d’ulls tindrà l’espai renovat.

© laiavilaro.com  |  Developed by