Sobre mi

Sóc dissenyadora d’interiors de Barcelona. Des de ben petita ja era una somiadora, enamorada de l’art i apassionada amb el dibuix, així que des de llavors vaig saber que em dedicaria a quelcom relacionat.

M’he convertit en una professional que va a la recerca d’espais que aportin benestar i salut a les persones, dissenyant-los de manera responsable i sostenible amb al medi ambient amb l’objectiu de contribuir dia a dia a la millora del nostre benestar i entorn. Espais confortables i càlids, creats amb gust, amor i cura en els detalls.

La meva trajectòria en el món de l’interiorime es va iniciar l’any 1998 a Eina, Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona. Durant aquells fantàstics quatre anys de formació vaig obtenir el 2n premi en el concurs Habitàcola, premis concedits per ArquinFad a estudiants d’interiorisme.

Tot just després d’haver-me graduat vaig començar la carrera professional col·laborant en diversos i interessants estudis d’interiorisme i arquitectura de Barcelona. Un dels primers a destacar va ser Trespol, la meva segona escola, on vaig passar-hi molts bons moments col·laborant en projectes d’habitatges amb els arquitectes Jordi Parcerisas i Cristian Cortès i amb les interioristes Mariona Soler i Núria Fontanilles. També vaig treballar a l’estudi TurullSörensen, allà vaig créixer com a professional col·laborant amb els arquitectes Fredi Turull i Inés Sorensen participant en la realització de projectes de botigues Desigual i també d’habitatges. Després de l’experiència obtinguda al llarg d’aquells anys vaig tenir l’oportunitat de treballar per compte propi.

Després d’aquesta primera etapa em vaig dedicar també durant diversos anys a la projecció efímera de muntatges de carpes per esdeveniments i bodes d’alt nivell a l’empresa Bc Carpas. En finalitzar aquell període i després d’una estada d’uns mesos al Regne Unit vaig entrar a formar part de l’equip d’interiorisme de Vive Estudio.

Des de l’abril del 2016 estic emprenent una nova etapa per compte propi com a dissenyadora d’interiors.

© laiavilaro.com  |  Developed by